Ketvirtadienis – turgaus diena Rokiškyje. Tad skubančių į miestą buvo nemažai. Reide dirbo daugiau pareigūnų ir vairuotojai didelio nepatogumo dėl sugaišinto laiko nepatyrė. Per dvi valandas patikrinti 58 transporto priemonių vairuotojai. Neblaivių ir apsvaigusių nuo narkotinių medžiagų vairuotojų nenustatyta, du vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos. Keturiems vairuotojams surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai už kitus Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimus.

Apibendrindami reido rezultatus, pareigūnai akcentavo transporto priemonių vairuotojų atsipalaidavimą, dėmesio stoką. Rudens rytas buvo gana miglotas, kelio danga slidoka. Keli vairuotojai tik per plauką neatsitrenkė į stovinčius automobilius.

Ne už kalnų pirmasis sniegas, žiema. Policija primena, kad ne tik automobilį reikia ruošti žiemai, bet ir patiems vairuotojams pasirengti sudėtingesnėms eismo sąlygoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)