„Kadangi turime mažą dukrytę, jai pusryčiams dažnai kepu kiaušinienes, blynelius ar verdu įvairių grūdų košytes. Pati esu mėgėja sočių pusryčių - su šonine, kiaušiniene, dešrelėmis ir karštais sumuštiniais. Tačiau šįkart noriu pagaminti vėlyvus sekmadieninius pusryčius savo draugėms. Paprastai kepu varškės apkepą, tačiau rytais juk dažnai valgome visokias košes, todėl ryžių apkepas taip pat labai tiks pusryčiams“, - sakė D. Baumilė.

Išgirdus, kaip sočiai mėgsta pusryčiauti žinoma moteris, sunku patikėti, kad valgant šoninę su kiaušiniene ir dešrelėmis galima nepakenkti savo figūrai. Juo labiau, kad Dainė per pastaruosius metus numetė daug svorio.

„Sutinku, kad suliesėjau, bet kad esu liekna – netiesa. Manau, esu normalaus svorio. Dabar svoris šiek tiek priaugo, nes jau buvau numetusi per daug“, - sako 6 kilogramų atsikračiusi Dainė.

„Pusryčiams galima valgyti viską. Tik vakare reikia gerai pagalvoti, ką dediesi į lėkštę. Vakarienei dažniausiai renkuosi salotas. Kadangi darbo dienomis miegoti einu gana anksti, stengiuosi pavakarieniauti iki 18 valandos, likus 3-4 valandoms iki miego“, - savo liesėjimo priežastis garsiai įvardija D. Baumilė.

Pusryčius savo artimiausioms mergaitėms gaminusi DELFI viešnia prisipažino, kad visada stengiasi rasti laiko ir sau bei savo draugėms, su kuriomis bent kartą per porą savaičių susitinka ne pusryčiauti, bet vakarieniauti.

„Į restoranus einu nebent su draugėmis. Nes kol dar dukrytė maža, su ja restoranuose sudėtinga. Mažajai greitai nusibosta. Todėl restoranai galėtų spręsti šią problemą, pavyzdžiui, pasamdyti kokius animatorius, kurie užimtų vaikų dėmesį, kol pavakarieniauja tėvai“, - sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)