Kukio istorija, matyt, prasidėjo nuo kilmingo Siamo (jo tėčio) gastrolių į lauką, kai šeimininkai nusprendė savo hormonų audrų apimtą augintinį išleisti kieman pas damas „nuleisti garo“. Na, ir, žinoma, rainosios „damos“ alpo nuo šiltais namais kvepiančio „užsieniečio“ grožio ir kiekviena slapta svajojo, kad jis pasirinktų ją. Na, ir jis, žinoma, ilgai nesirinkdamas pasidalino savo „meile“, kurios pasekmės, nors ir be galo gražios, bet liūdnos.

Kukis gimė gatvėje ir tuo metu, kai jo tėtis smagiai rąžydavosi ant fotelio ir šokdino savo šeimininkus dėl skanių patiekalų, mažylis Kukis gulėdavo drėgnuose šiauduose po balkonu ir budriai laukdavo savo mamytės grįžtančios iš „medžioklės“.

Nespėjus Kukiui suaugti, jis buvo pastebėtas „Naminukų“ savanorių, ir nusprendėme, kad jis tiesiog privalo gauti šansą rasti namus. Ačiū globėjams Dainiui su Vilija, sutikusiems Kukiui suteikti laikiną prieglobstį. Žydraakis Kukis be galo gražus - „parainuotas siamukas“, turi puikų apetitą, išmoko naudotis „kraiko dėžute“, jau kastruotas. Šis gražuolis švelnus, ramus, dar baikštokas, bet gebantis puikiai adaptuotis namuose!

Norėdami ir galėdami šiam egzotiško grožio jaunuoliui suteikti namus, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 864830077 (Vilnius).

P.S.: tvirtai nusprendusiems priglausti Kukį, organizuojame transportą ir į kitus miestus.