Įpusėjus ketvirtajam kėliniui „Sūduvos-Mantingos“ deficitas buvo 7 taškai (49:56), tačiau tada Paulius Knyza ėmėsi lyderio vaidmens - trys tritaškiai iš eilės atgaivino ne tik užmigusius sirgalius, bet ir visą atsarginių suolelį bei išvedė marijampoliečius į priekį. Šilutės komanda nesutriko ir likus 43 sekundėms iki ketvirtojo kėlinio pabaigos po E. Mološčiako dvitaškio atstatė pranašumą iki buvusio (62:68). Tačiau tada vėl blykstelėjo Paulius Knyza. Marijampolietis per 20 sekundžių įmetė tris tritaškius ir išlygino rezultatą. Per likusias 9 ketvirtojo kėlinio sekundes „Šilutė“ atakos nesurezgė ir teko žaisti pratęsimą.

Iš viso Marijampolės komandos krepšininkas P. Knyza pelnė 20 taškų, įmetęs 6 tritaškius iš 10.

1995 metų atkrintamosiose varžybose buvusi NBA lygos žvaigždė ir Indianos „Pacers“ snaiperis Reggie Milleris į Niujorko „Knicks“ krepšį įmetė 8 taškus per 9 sekundes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)