Superžvaigždė, kurio atstovė sakė, kad jis kenčia "kankinamus" ir "nepakeliamus" nugaros skausmus, teismo posėdžiui prasidėjus 45 min. vėliau nei numatyta, sėdėdamas savo vietoje, regis, verkė.

"Man skauda, skauda", - baigiantis dienai žurnalistams sakė violetiniu švarku vilkėjęs M.Jacksonas, kurį į teismą atlydėjo gydytojas.

Dainininkas atvyko prieš pat posėdžio pradžią ir padedamas brolio Jackie padėjėjo lėtai įėjo į teismo salę. Teisėjo kabinete vietos ligoninės gydytojas, M.Jacksono advokatas Thomas Mesereau ir kaltintojas Tomas Sneddonas kalbėjosi apie 10 minučių.

Drebantis dainininkas, kuris nosine buvo prisidengęs burną ir, kaip atrodo, verkė, tada buvo išvestas iš salės ir nulydėtas į tualetą.

Kovo 10 dieną M.Jacksonas vos išvengė arešto, nes į teismą atvyko pavėlavęs daugiau kaip valandą, vilkėdamas pižamą ir įsispyręs į šlepetes. Prieš tai rytą ligoninėje jam buvo suteikta pagalba dėl nugaros sužeidimo, kurį jis patyrė, kai suklupo rengdamasis.

"Ponas Michaelas Jacksonas tebekenčia kankinamus nugaros skausmus" po to incidento, sakė jo atstovė.

Kai "popmuzikos karalius" pirmadienį grįžo į teismo salę, prisiekusieji išklausė psichologą Anthony Urquiza, kuris teigė, kad mažametės aukos dažnai apie lytinio išnaudojimo atvejus praneša tik po kelių metų ir dažnai keičia savo pasakojimus.

Dainininką, kuriam gresia iki 20 metų kalėjimo, kaltinantis 15-metis prisipažino prieštaringai pasakojęs apie įtariamą jo tvirkinimą.

46 metų M.Jacksonas savo kaltės nepripažįsta, bet jei teismas pripažins jį kaltu dėl visų dešimties kaltinimų tvirkinus paauglį, girdžius jį alkoholiu, rezgus jo pagrobimo sąmokslą, jį prievartavus ir neteisėtai įkalinus, dainininkui grės daugiau kaip 20 metų nelaisvės.

Teismo procesas tęsiasi.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją