Ingredientai
Vištienos kepenėlės
400
g
Brendis
50
g
Raudonas sausas vynas
1
stiklinė
Balzaminis actas
šlakelis
Medus
2
šaukštai
Majonezas
2
šaukštai
Sviestas
2
šaukštai
Saulėgrąžų aliejus
šlakelis
Raudonieji svogūnai
4
vnt.
Nasturtų žiedai
3
vnt.
Mėtos
žiupsnelis
Bruknės
žiupsnelis
Arūno Narausko receptas.
Gaminimo eiga
Kepenėles pabarstykite pipirais ir druska ir kepkite keptuvėje svieste su trupučiu aliejaus apie 10 – 15 min. Kiaušinį išvirkite kietai. Raudonuosius svogūnus kepkite keptuvėje, įpilant sauso vyno apie stiklinę, šlakelį vyno acto, įdėti šaukštą medaus. Kepkite, kol išsigaruos.
Iškepusias kepenėles ir kiaušinį sumalkite arba su benderiu susmulkinkite, įdėkite šaukštą majonezo, supilkite brendį. Suformuokite.
Papuoškite keptais svogūnais šalia kepenėlių, nasturtų žiedais, keliais metų lapeliais, bruknėmis.
skonis
Atsiliepimai