Ingredientai
Jautienos antrekotas
300
g
Sviestas
50
g
druska
50
g
Maskarponės sūris
100
g
Džiovintos slyvos
10
vnt.
Slyvos
10
vnt.
Cukrus
50
g
Svogūnai šalotiniai
2
vnt.
Alyvuogių aliejus
100
g
Brendis
50
g
Gvazdikėliai
10
g
Malti kvapieji pipirai
10
g
Česnakai
50
g
Burokėliai
200
g
Morkos
200
g
Čiobreliai
10
g
Medus
50
g
Balzaminis actas
20
g
Apelsinai
1
vnt.
Gintauto Pleskačiausko receptas.
Gaminimo eiga
Burokėlius, morkas, čiobrelius smulkiai supjaustome ir apkepiname. Į daržoves įpilame medaus bei šiek tiek brendžio ir 10 min. troškiname.
Mėsą pagardiname prieskoniais ir kepame iki vidutinio iškepimo, kad viduje mėsa būtų rožinė.
Padažui šviežias ir džiovintas slyvas sudedame į keptuvę ir troškiname brendyje. Į padažą sudedame maskarponės sūrį. Dėl konsistencijos gali būti įpilamas vištienos sultinys.
Likusius ingredientus naudojame papuošimui ir patiekalo dekoravimui.
skonis
Atsiliepimai