“Nuogos” lūpos

Vasara – tinkamiausias metas nusivalyti lūpų dažus – tegyvuoja natūralumas! Jis pasako daugiau nei brangiausi lūpų dažai. Dominuoja laisvas, gaivus, nepretenzingas įvaizdis. Na, o vakarui rinkitės rožinį-imbierinį atspalvį, jei jūsų oda šviesi, ir oranžinį-riešuto, jei tamsi.

Grožio procedūros pavasarį

Nutirps sniegas, pradės kaltis žolė, skleistis pumpurai. Širdyje pajusite lengvumą ir laisvę. Jei norite dar labiau pajusti pavasarišką nuotaiką, reikia atsinaujinti ir pasilepinti!

Pasidarykite masažą. Jei esate liūdna, jis pakels nuotaiką ir pagerins išvaizdą. Masažas ne tik atpalaiduoja, pagerina kraujo cirkuliaciją ir suteikia energijos, bet ir gražina odą, nes ji gausiau drėkinama.

Atgaivinkite plaukus. Kad plaukai būtų gražūs, svarbiausia išsirinkti tinkamą šampūną ir kondicionierių. O jei jie dar ir nuostabiai kvepia… Įsigykite gardžiai kvepiančių kokybiškų priemonių – iškart pasijusite moteriškesnė ir linksmesnė.

Išsivalykite organizmą. Išbandykite trijų dienų organizmą valančią dietą, kurią rekomenduoja dietologė Ana Sjoberg. Pasak jos, ši dieta puikiai išvalys jūsų organizmą ir paskatins laikytis sveikų mitybos įpročių. Kasdien išgerkite 8-10 stiklinių vandens, suvalgykite 5-6 vaisių ir daržovių porcijas, atsisakykite mėsos, rinkitės tik neapdorotų grūdų duoną ir dribsnius. Taip pat iš dietos išbraukite cukrų ir kavą. Užkietėjusiems “kofemanams” (išgeriantiems daugiau nei tris puodelius per dieną) Sjoberg rekomenduoja kavos atsisakyti palaipsniui, kad nevargintų galvos skausmai. Pirmą dieną išgerkite du puodelius, antrą – vieną, o trečią dieną jos visai atsisakykite.

Palepinkite pėdas. Per žiemą pėdos gali tapti šiurkščios, suskeldėti. Pats laikas jas pagražinti! Išbandykite drėkinamąjį pedikiūrą. Pirmiausia pamasažuokite pėdas priemone su ruduoju cukrumi (pašalinsite suragėjusią odą), o paskui pasidarykite drėkinančią taukmedžio sviesto pėdų kaukę su alfa hydroksilo rūgštimis. Šias procedūras galite atlikti namie; jei neturite joms laiko, prieš miegą tiesiog patepkite pėdas vazelinu ar pėdų kremu ir užsimaukite kojines.

Pašalinkite negyvas odos ląsteles. Imkitės darbo ir grąžinkite odai per žiemą prarastą švelnumą! Galite rinktis iš daugybės šveitiklių. Naudokite negyvas ląsteles pašalinantį prausiklį, kurio sudėtyje yra smulkintų graikinių riešutų ar migdolų kevalų, eterinių apelsinų ir mėtos aliejų. Švelniai įtrinkite į visą kūną, nuplaukite, ir jūs jau pasiruošusi pavasariui!

Užsidekite gėlių kvapo žvakę užmerkite akis ir įsivaizduokite, kad esate nuostabiai kvepiančiame sode…. Tegul pavasariu kvepia ne tik lauke, bet ir namuose. Išsimaudykite gaivinančioje vonioje. Galite rinktis iš gausybės voniai skirtų produktų – burbulų, putų, pienelių, įvairiausių drėkinamųjų, odą minkštinančių (rekomenduojame su alijošiaus ekstraktu), nuostabiai kvepiančių priemonių.

Išbandykite kvapų terapiją. Ar žinote gydomąją kvapų galią? Jei norite atgauti fizines ir dvasines jėgas, išbandykite citrusinius ir imbiero kvapus. Parduotuvėje galite išsirinkti savo mėgiamą kvapą, o mes rekomenduojame gaivinantį imbiero, žaliosios citrinos, apelsino aromatą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją