Kauno policija teigia, kad į rungtynes Kaune gali atvykti daugiau nei 4 tūkst. bosnių sirgalių.

Tačiau šis skaičius yra pagrįstas duomenimis apie parduotus bilietus į rungtynes - neatmetama galimybė, kad gausus bosnių būrys rungtynes stebės ir Kauno baruose.

Laisvės alėjoje antradienį pasipylė būriai geltonų ir mėlynų sirgalių. Šalia fontano fanai ant grindinio išskleidė didžiulę Bosnijos ir Hercegovinos vėliavą.

Kai kurie aistruoliai pasirūpino ir „garsu“ - Laisvės alėjoje fanai tempė garso kolonėlę ant ratukų, o centrinėje Kauno gatvėje sklido bosnių muzika.

Paskutinės G grupės rungtynės bus itin svarbios – iškovoję pergalę bosniai pasiektų istorinį laimėjimą ir dalyvautų kitąmet Brazilijoje vyksiančiame pasaulio futbolo čempionato finalo etape.

Lietuvos bei Bosnijos ir Hercegovinos rungtynės Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadione prasidės 20 val.

Bosnijos ir Hercogovinos futbolo sirgaliai kol kas elgiasi ramiai - Kauno policijos duomenimis, kol kas jokių viešosios tvarkos pažeidimų neužfiksuota.

Antradienį miesto centre ir stadiono prieigose sustiprintas patruliavimas, ypač didelis dėmesys sirgaliams bus skiriamas prieš ir po rungtynių.

„Esame pasiruošę užtikrinti saugumą mieste rungtynių metu, todėl mieste dirbs sustiprintos policijos ir kitų tarnybų pajėgos, kad futbolo fanai ir miestiečiai galėtų smagiai ir saugiai praleisti laiką“, - pranešime spaudai teigė Kauno apskrities policijos viršininkas Algirdas Kaminskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (182)