Bendraudamas su DELFI 38-erių kaunietis prisipažino, jog sulaukė LKF prezidento Arvydo Sabonio siūlymo sugrįžti į krepšinio pasaulį. Bet kartu M. Špokas pabrėžė, jog taškai šioje istorijoje dar nėra sudėti.

„Kol kas aš gyvenu plaukimu. Aišku, malonu sulaukti tokių kvietimų ir dėmesio, bet nesu toks, kuris gali lengvai imti ir pasakyti „viso gero“ plaukimui, pasakyti „viso gero, Rūta“ (turima omenyje olimpinė ir pasaulio plaukimo čempionė R. Meilutytė – DELFI). Norisi, kad išliktų tęstinumas, kad darbai judėtų toliau.

Kita vertus, reikia įdėmiau paanalizuoti ir tai, kas šiuo metu vyksta krepšinyje, nes paskutiniu metu nuo jo buvau nutolęs, naujienas sužinodavau tik per žiniasklaidą. Be to, per dvi savaites dar daug ko gali nutikti, gal atsiras naujų kandidatų“, – svarstė M. Špokas.

Praėjusią savaitę atsistatydinusio LKF generalinio sekretoriaus Mindaugo Balčiūno įpėdinio kandidatūrą vykdomajam komitetui tvirtinti A. Sabonis turėtų pateikti spalio pabaigoje.

Primename, kad M. Špokas vadovavo 2011 metais Lietuvoje vykusio Europos vyrų krepšinio čempionato organizaciniam komitetui. Sporto vadybos išsilavinimą Prancūzijoje įgijęs buvęs plaukikas, 1996 metų Atlantos olimpinių žaidynių dalyvis į savo jaunystės sporto šaką sugrįžo praėjusiais metais, kuomet buvo išrinktas LPF viceprezidentu.

Nuo praėjusio kovo jis eina LPF generalinio sekretoriaus pareigas, taip pat yra Kauno plaukimo centro, valdančio „Girstučio“ baseiną, direktorius.
Mindaugas Špokas ir Arvydas Sabonis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)