Ingredientai
Bulvės (virtos)
1
kg
Kiaušiniai
1
vnt.
Miltai
8
šaukštai
Druska
pagal skonį
Virta mėsa
200
g
Svogūnai
1
vnt.
Aliejus
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Grietinė
200
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Virtas šaltas bulves sumalkite mėsmale, pasūdykite. Įmuškite kiaušinį, suberkite pusę miltų ir gerai išminkykite.
Įdarui svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite. Virtą mėsą sumalkite. Sudėkite kepintą svogūną, pagardinkite druska ir pipirais ir truputį pakepinkite.
Iš bulvių masės padarykite paplotėlius, į vidurį dėkite įdaro, gražiai užlankstykite, pavoliokite likusiuose miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies. Patiekite su grietine.
Atsiliepimai