Šalies žiniasklaidą futbolo tema netikėtai užpildžiusio įvykio atgarsiai netyla. Deivido ir Tito elgesį svarsto, sprendimus rengia „Dainavos“ klubo vadovybė, „Dainavos“ sirgaliai „Dzūkų tankai“, savo verdiktą skelbs ir LFF drausmės komitetas.

„Nei nuovargiu, nei kitomis aplinkybėmis toks elgesys nepateisinamas“, - įsitikinęs Tadas Drąsutavičius, kuris FK „Dainava“ ir ją valdančios viešosios įstaigos Alytaus futbolas vardu atsiprašo futbolo bendruomenės.

„Tai, kas atsitiko aikštėje, nesuteikia garbės žaidėjams, daro žalą jų atstovaujamai komandai, klubiniam šalies futbolui“, - sako FK „Dainava“ direktorius T. Drąsutavičius.

Alytaus futbolo vadovo atsiprašymą remia „Dainavos“ treneris Darius Urbelionis. Pasak jo, kas įvyko aikštėje, deja, neturėjo nutikti, tačiau jau įvyko, ir ne rūbinėje, o stadione, netgi rungtynių metu, todėl futbolą mylinčių alytiškių, žiūrovų Lietuvoje ar užsienyje belieka atsiprašyti ir patikinti, kad „Dainavai“, vienai taikingiausių ir garbingą žaidimą visais laikais išpažįstančių komandų, toks įvykis – pirmas ir paskutinis.