„Levski“ klubas, kuris šiuo metu Bulgarijoje užima šeštą vietą (19 tšk.).

Jis nuo lyderės Razgrado „Ludogorets“ ekipos atsilieka 9 taškais, neseniai paskelbė, kad nutraukė sutartį su treneriu iš Serbijos Slaviša Jokanovičiumi ir į stratego kėdę pasodino I. Petevą.

45-erių metų S. Jokanovičius tik liepos mėnesį su „Levski“ komanda sudarė vienerių metų sutartį, tačiau dėl prastų komandos rezultatų jis buvo atleistas. Visgi tuo nebuvo patenkinti „Levski“ ekipos fanai.

Jie klubo vadovybės reikalavo į darbą grąžinti S. Jokanovičių. Klubo fanai taip pat nebuvo patenkinti I. Petevo paskyrimu, kadangi jie teigia, kad I. Petevas yra aršaus „Levski“ komandos varžovo Sofijos CSKA klubo fanas.

Savo nepasitenkinimą „Levski“ fanai nusprendė parodyti antradienį vykusioje spaudos konferencijoje, kurioje buvo pristatytas I. Petevas. Šioje konferencijoje dalyvavo apie 20-30 „Levski“ fanų, kurie galiausiai priėjo prie I. Petevo ir privertė jį nusirengti visą viršutinę drabužių dalį. Tą padaręs I. Petevas greitai paliko konferencijų salę. Šiuo metu nėra aišku ar I. Petevas visgi taps „Levski“ klubo vyriausiuoju treneriu, - informuoja Ivartis.lt.

I. Petevas iškart po incidento situacijos komentuoti nenorėjo, tačiau „Levski“ klubo savininkas Todoras Batkovas tai pavadino gėda.

Trečiadienį aistruolių nurengtas treneris I. Petevas praėjus vos dienai atsistatydino iš klubo.

„Tai dėmė ant mūsų klubo. Tai neturi precendento. Mes laikomės savo sprendimo – I. Petevas – naujas „Levski“ treneris“, - sakė T. Batkovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)