Automobilis bus sukurtas pagal „Adam Rocks“ koncepciją, kurią „Opel“ demonstravo Ženevos parodoje pavasarį. Tvirtinama, kad jo važiuoklė bus kiek pakelta, o buferiai bus masyvesni nei standartinio „Adam“.

„Adam Rocks“ serijinė versija konkuruos su tokiais automobiliais kaip „Volkswagen Cross Up“ ir „Fiat Panda 4x4“. Iš šios trijulės tik „Panda“ siūloma su visų varančiųjų ratų sistema.

Kaip vadinsis padidinto pravažumo „Adam“ versija, kol kas nėra nuspręsta. Manoma, kad šis modelis bus parduodamas nuo 2014 m. pabaigos.

„IHS Automotive“ vyriausiasis analitikas Ianas Fletcheris įsitikinęs, kad „Adam Rocks“ padės „Opel“ kompanijai, nes jis kainuos daugiau nei standartinis modelis: „Automobilių gamintojai patenkinti dėl SUV ir padidinto pravažumo automobilių paklausos, nes pirkėjai mielai moka daugiau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)