Kvalifikacijoje „Route77 Energy Honda“ komandai atstovaujantis lietuvis užėmė 9-ą vietą, o trijuose važiavimuose atitinkamai finišavo 6-as, 7-as ir 10-as.

Tai leido A. Jasikoniui šiame etape užimti aukštą septintą vietą tarp 35 sportininkų MX2 (motociklų iki 250 kub.cm.) klasėje.

Rezultatais šįkart jau labiau patenkintas buvo ir pats sportininkas.

„Pagaliau motociklas važiavo geriausiai šį sezoną. Lenkijoje padaryti motociklo patobulinimai suveikė ir galėjau konkuruoti su stipriausiais. Aišku, ant pakylos užlipti dar nepavyko, tačiau judame teisinga linkme, startai buvo geresni. Pirmame važiavime startavau 6-as, antrame – 11-as ir tik trečias startas nelabai pavyko, kai teko kilti pozicijomis iš 17-os vietos. Visgi, pavyko palaikyti stabilų tempą, nedaryti klaidų ir teisingai paskirstyti jėgas, kas lėmė visai neblogą poziciją (7-a vieta) tarp vyresnių konkurentų. Dabar grįšime į Lietuvą, o savaitgalį startuosiu Tanelio Leoko organizuojamose labdaros varžybose Estijoje“.

A. Jasikonio klasėje šiame etape greičiausias buvo Elliotas Banksas Browne'as, antras liko Bryanas Mackenzie, o trečias – Stevenas Lenoiras. MX1 (motociklų iki 450 kub. cm) klasėje nugalėjo Kristianas Whatley, antras finišavo Bradas Andersonas, o trečią vietą užėmė estas Gertas Krestinovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)