Ingredientai

Vanduo 250 ml
Cukrus 3 šaukšteliai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Arbatžoles užplikykite verdančiu vandeniu ir palikite 5 minutėms. Nukoškite.

Šaltalankių uogas sutraiškykite, suberkite į arbatinuką, užpilkite paruošta arbata, konjaku, įberkite cukraus. Uždenkite ir palikite dar 5 minutėms.

Nukoškite, išpilstykite į puodelius ir patiekite. Vietoj konjako galite naudoti brendį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Lengvai paruošiamas
15 min.

Naminis karštas šokoladas

Lengvai paruošiamas
10 min.

Arbata nuo peršalimo

Lengvai paruošiamas
15 min.

Gėrimas, norintiems sulieknėti

Lengvai paruošiamas
10 min.

Klasikinis grogas