„Pusryčiai mano mėgstamas metas. Manau, kad visi turime valgyti pusryčius ir laikytis tos senovės lietuvių patarlės, kad pusryčius suvalgyk pats, nes tada visai dienai turi energijos. Ir galbūt neateina tokia akimirka, kai būni išalkęs kaip vilkas, griebi bet ką, kad nebūtum alkanas“, - kalbėjo B. Nicholson.

„Pagaminsiu labai paprastą dalyką, bet paprastume yra visa paslaptis. Tinkamai išsikepti kiaušinį nėra vienas du. Manau, kad daugelis nemoka nei iškepti, nei išvirti kiaušinio taip, kaip reikėtų tai padaryti. Tai yra patiekalas, kurį valgau aš, valgo mano šeima, vaikai. Jei noriu ko nors greitai užkąsti, kas suteiktų man energijos, būtų sveika, o šaldytuve nieko nebūtų, pas mane visuomet yra bent jau kiaušinių“, - pasakojo Beata.

„Kiaušinius galima pagaminti įvairiausiais būdais, bet šiandien aš dėmesį skiriu plaktiems kiaušiniams. Kiaušiniams kepti ir virti yra labai svarbi temperatūra. Nebūtina keptuvę labai įkaitinti. Kuo jie lėčiau tvirtėja, tuo jie būna minkštesni ir puresni. Visuomet kiaušinius kepu su sviestu, nes, mano nuomone, sviestas ir kiaušiniai yra labai puikus derinys. Labai svarbu kiaušinius išplakti, kad juose būtų oro. Nuo to priklausys, kokie purūs ir malonūs bus šie plakti kiaušiniai. Tokie plakti kiaušiniai negali būti parudavusiais kraštais, jie turi būti tokios spalvos kaip saulė“, - ruošdama pusryčius kalbėjo B. Nicholson.

DELFI video siužete – išsamus pasakojimas, kaip paruošti burnoje tirpstančius plaktus kiaušinius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)