Katytėmis besirūpinantys žmonės visą vasarą ieškojo Uogoms namų. Beprasmiška. Visi turi tik pasiūlyti, bet ne priimti. Į sodus kasmet atvežama šimtai kačių, o vasaros sezonui pasibaigus visos jos lieka mirti iš bado. Todėl Rastinėnai po šios vasaros sausakimši beglobių.

Ieškome namų katytėms Uogytėms. Išdykėlėms maždaug 4 mėnesiai.

Braškė – juodai balta smulkutė nenuorama. Žaidimas – mėgstamiausias užsiėmimas. Žaisti ji moka švelniai, be nagučių. Todėl tiktų šeimai su vaikais. Katytė judri, linksma, švelni ir miela. Vos paimta ant rankų murkia kaip traktoriukas. Žmogaus dėmesys ir minkšta sofutė – tai, ko jai labiausiai reikia.

Vyšnia – juodai balta smulkutė išdykėlė. Viskas įdomu, kas nauja – vabaliukas, paukštukas, kirminukas ar varliukas – viską reikia gaudyti, o procesą paversti dienos nuotykiu. Drąsi, miela, švelni, prieraiši ir nenustojanti murkti mažylė.

Slyvutė – balta kaip snaigė (tik mažytė dėmelė ant galvytės), putlutė, apvaliais skruostais ir didžiulėm geltonom akim gražuolė. Tikra princesė, sklando pievom kaip gulbė vandeny aukštai iškėlusi galvą. Miela, švelni, draugiška, dievina bendravimą su žmogumi. Daug ir garsiai murkia, minko letenėlėmis.

Visos katytės prijaukintos, švarios, gražios, draugiškos ir sveikos. Skambinkite greičiau ir imkite namo kurią. Juk ne vieta malkinėj artėjant žiemai... Ir tikėsimės, tie geri žmonės jas dar laikys. Teirautis globėjos Danutės, tel. 8 640 18712

Kačiukais rūpinasi VšĮ „Rainiukas“: info@rainiukas.lt, tel. +370 615 58898, +370 689 73782