Žinome tiek, kad trys Trispalvės katytės buvo sterilizuoto Sanitarinės tarnybos rugsėjo viduryje. Niekas šios šeimos nemaitina, t.y. nėra geros tetulytės, kuri atneštų kas rytą – vakarą kepenėlių ir šviežio vandens. Mažyliai dėl siaubingų gyvenimo sąlygų sulysę, dehidratuoti – oda aptraukti kaulų rinkiniai. Visiems pūliuoja akys, visi trys kosti ir snargliuojasi. Juodukui blogiausia – viena akis jau tiek pažeista, kad, panašu, ją reikia šalinti.

Jei jam nebus suteikta pagalba, dar vienos bado ir šalčio savaitės jis neištvers. Kačiukams maždaug 4 mėn. Trinasi ten, nes iš kitur juos veja. Sklinda gandai, kad kažkada šias trispalves maitino kažkokia moteris, tačiau jai išvykus laukinukės liko badauti. O dar ir vaikų susilaukė...

Kokia išeitis? Pirmiausia labai prašome globos Juodukui. Jam skubiai reikia veterinarinės pagalbos. Toliau globos reikia ir jo dviems broliams, kurių akys netrukus taip pat bus nepataisomos būklės arba jie mirs nuo plaučių uždegimo. Kačiukai nenoriai lipa ant rankų, bet nėra visiški laukinukai. Šiuo atveju reikia skubėti kažkaip gelbėti jų gyvybes.

Gerai būtų rasti žmogų, kuris gyventų netoli Ozo g. 22 ir galėtų pašerti katinėlius (maisto duotumėme). Prašome mums paskambinti, jei galėtumėte juos pamaitinti nors kartą per dieną ar kas antrą dieną.

Dairysimės, kur suaugusioms sterilizuotoms Trispalvėms pastatyti šiltas dėžes. Kitų išeičių nebematome. Jei tik galite suteikti prieglobstį nors vienam vargstančiam ligoniukui, labai prašome paskambinti. Išgydysim ir padovanosim. Tik padovanokite jiems šansą.

Savanorių ir ištikimų globėjų namai perpildyti. Kasdien šimtai skambučių su panašiomis istorijomis. Šie kačiukai be veterinarinės pagalbos labai greitai numirs. Pasveikti be vaistų jie neturi jokių šansų.

Dėl pagalbos suteikimo kreiptis: tel. +370 615 58898, +370 689 73782 (VšĮ „Rainiukas“)