Lietuviai nuo pat rungtynių pradžios dominavo ir nė karto neleido aikštės šeimininkams sudvejoti savo pranašumu. Visas šešiasdešimt minučių „Energijos“ klubo vartus gynė po traumos atsigaunantis Donatas Žukovas.

Po du įvarčius nugalėtojams pelnė jaunasis puolėjas Dominykas Bisturys (31:26 ir 33:37 min.) ir Deividas Kazlauskas (22:48 ir 30:33). Po kartą tiksliais smūgiais pasižymėjo Aurelijus Kriščiūnas (5:16), Dovydas Kulevičius (29:23), Paulius Gintautas (54:23) ir Justinas Vėželis(59:37).

Šeimininkų gretose dviem įvarčiais pasižymėjo Olegas Filipovas (28:13 ir 45:55), vieną įvartį pelnė Aleksejus Skurko (51:41).

Po aštuonių sužaistų čempionato rungtynių „Energijos“ klubas su keturiolika taškų rikiuojasi aštuntoje turnyrinės lentelės vietoje tarp trylikos ekipų.

Lyderio pozicijoje – Žlobino „Metallurg 2” ekipa, turinti 22 taškus po dešimties sužaistų rungtynių.

Artimiausios Elektrėnų „Energijos“ rungtynės Elektrėnų ledo rūmuose spalio 4 – 5 d. su Minsko „Junior“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)