„Vilniaus Sporto mugę 2013“ organizuoja VšĮ „Sveikas miestas“. Renginį globoja Vilniaus miesto savivaldybė.

„Rengdami masinius sporto renginius siekiame ne tik supažindinti tautiečius su kuo daugiau įvairesnių sporto užsiėmimų, bet ir ugdyti sveiką įprotį sportuoti nuo mažų dienų. Džiaugiamės, kad pastaruoju metu šalyje atsiranda vis daugiau talentingų, šalies vardą garsinančių jaunųjų sportininkų ir tikime, jog ši mugė gali būti paskata bei puiki galimybė išsirinkti tai, kas artima tiek vaikui, tiek suaugusiam,“ – sako „Sveikas miestas“ direktorius Mantas Paulauskas.

„Vilniaus Sporto mugėje 2013“ savo veiklą pristatė Kubos, gatvės, rytietiškų, tribal šokių mokyklos, baleto bei meninės gimnastikos mokyklos. Lankytojai galėjo susipažinti su Okinavos Goju-ryu, Kyokushin karatė, Vietnamo tradicinio kovos meno Niat Nam, Aikido, Bujinkan, tradicinio Ušu, Capoeira kovos menų mokyklomis. Savo pasirodymus rengė lindyhop, house, b-boy, hip hop ir kt. stilių šokių klubai. Mugės lankytojai taip pat galėjo susipažinti ir su krepšinio, futbolo, teniso, golfo, lengvosios atletikos, ekstremalaus ir vandens sporto bei daugeliu kitų sporto šakų mokyklomis.

„Sporto mugės“ metu lankytojai galėjo pabendrauti su treneriais, stebėti įvairias parodomąsias programas, klausyti pranešimų apie sveikatos puoselėjimą ir ilgaamžiškumą, mankštą, taisyklingą laikyseną.

Pranešimų zonoje savo žiniomis, patirtimi ir patarimais dalinosi žinomi šalies sportininkai. Įrengtoje tikroje nuotykių trasoje lankytojai galėjo dalyvauti „UNO Park“ laipiojimo varžybose. Vyko dviračių paroda, prekyba bei išpardavimai, o specialioje sporto prekių ir įrangos zonoje - naujų laisvalaikio bei sporto aprangos kolekcijų pristatymai, specialistų konsultacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)