Yra pranešimų, kad kaip ir pernai, Kauno klubas glaudžiai bendradarbiaus su kita A lygos ekipa Šilutės „Šilute“. Sustiprinta „FBK Kauno“ futbolininkais Šilutės ekipa rungtyniavo ir priešsezoniniuose turnyruose Klaipėdoje ir Palangoje.

Naują sezoną pamario klube pradės vartininkas Modestas Stonys, taip pat pernai šio klubo garbę gynę Marius Žaliūkas bei Nerijus Mačiulis. Taip pat - puikiai tarpsezonyje sužaidęs Gvidas Juška, Jurijus Sulimenko bei E.Gaurilovas.

Atrodo, jog Kauno klubas šį sezoną į pagalbą ateis ir dar vienam ne geriausius laikus išgyvenančiam ir teisę rungtyniauti stipriausiųjų lygoje turinčiam klubui – Kėdainių „Nevėžiui“.

Labai tikėtina, kad šeštadienį LFF taurės aštunfinalio pirmajame susitikime prieš Klaipėdos „Atlantą“ Kėdainių klubas bus sustiprintas penkiais „FBK Kauno“ išnuomotais futbolininkais. Pranešama, jog sezoną „Nevėžyje“ turėtų pradėti Kauno senbuviai Andrius Velička, Vadimas Petrenko ir Marius Bezykornovas. Be jų V.Stankevičiaus vadovaujamoje ekipoje turėtų taip pat žaisti Mindaugas Bagužis bei neseniai prie Kauno ekipos prisijungęs Mindaugas Grigalevičius.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją