„Ten praradau galimybę iškovoti taškus. Mano debiutą „Toyota“ komandoje buvo labai įkvėpė bolido pajėgumas bei ekipos darbas. Tai tik laiko klausimas, kol mes iškovosime taškų. Jei išlaikysime puikų patikimumą, be abejo, tikimes tai padaryti jau Malaizijoje“, – teigė R.Schumacheris.

Tuo tarpu jo kolega Jarno Trulli tikisi paprasčiausios sėkmės.

„Dėl naujų techninių reikalavimų, susijusių su padangomis ir varikliais, šį savaitgalį galime išvysti keletą siurprizų ir nusivylimų. Tikiuosi, kad mūsų pasirodymas atitiks pirmąją kategoriją“, – pareiškė jis.

„Toyota“ technikos direktorius Mike‘as Gascoygne‘as taip pat paaiškino, kodėl J.Trulli taip nesėkmingai susiklostė lenktynės Australijoje, kai ilgą lenktynių dalį važiavęs 2-as jis finišavo vos 9-oje vietoje.

„Iškart po pirmojo sustojimo techninio aptarnavimo zonoje Jarno sugadino dalį galinės dešinės padangos ir ši vienoje vietoje neteko vieno iš sluoksnių. Po kiek laiko, pravažiavus 30 ratų, padanga buvo nudėvėta tiek, kad viskas savaime susitvarkė, tačiau jau buvo per vėlu“, – aiškino M.Gascoygne‘as.

„Be abejo, manau, mes šiemet dar galime kovoti dėl vietų ant apdovanojimų pakylos. Jei būtume išvengę problemų su padangomis ir sulaukę nors truputėlio sėkmės, tai būtume pasiekę jau lenktynėse Australijoje. Juk negali pirmąją lenktynių dalį važiuoti 2-as ir sakyti, jog neturi galimybės finišuoti pirmajame trejetuke“, – pridūrė jis.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.