"Azovmaš" krepšininkai pirmąsias serijos iki dviejų pergalių rungtynes svečiuose 77:87 (19:26, 11:21, 26:19, 21:22) pralaimėjo Sankt Peterburgo "Dinamo" (Rusija) komandai.

A.Kazlauskas į šeimininkų krepšį įmetė 13 taškų ir rezultatyvumu komandoje nusileido tik amerikiečiui Artui Longui, pelniusiam 34 taškus. Per 32 minutes lietuvis pataikė 3 tritaškius iš 4, 1 dvitaškį iš 3, realizavo abu baudų metimus, atkovojo 6 ir perėmė 1 kamuolį bei atliko rezultatyvų perdavimą.

Nugalėtojams Jonas Stefanssonas pelnė 22 taškus ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus, Vladimiras Veremejenka pridėjo 18 taškų ir 6 atkovotus kamuolius.

Antrosios serijos rungtynės penktadienį vyks Mariupolyje.

Kituose antradienio mačuose Stambulo "Fenerbahce" savo aikštėje 70:67 įveikė Stambulo "Besiktas" (abi Turkija) ekipą, o "BC Chimki" krepšininkai namie 95:85 nugalėjo Kazanės "Uniks" (abu Rusija) klubą.

Ketvirtosios ketvirtfinalio pirmosios rungtynės tarp Naharijos "Strauss Iscar" (Izraelis) ir Kijevo "Kyiv" (Ukraina) komandų vyks trečiadienį.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją