Abejingai palikti mažylę ten ir lyg niekur nieko grįžti prie savų darbų dabartinė Kitės globėja negalėjo, todėl kaip įmanoma greičiau suskubo gelbėti mažosios varguolės. Išsigandusi ir visa purvina Kitė buvo nuvežta į veterinarijos kliniką. Pasak gydytojo, mažylė sveika, tik ausyse buvo erkučių.

Nuo tos dienos jau praėjo daugiau kaip trys mėnesiai. Kitė džiaugiasi namų globa, atsigavo, sustiprėjo, buvo paskiepyta ir sterilizuota. Tai labai žaisminga ir labai dievinanti žmogaus kompaniją penkių mėnesių katytė.

Ji mėgsta būti glostoma ir niurkoma, iškart ima murkti. Kitė labai miela ir aktyvi, o miegui įsitaisyti mėgsta šalia žmogaus. Jai patinka žaislines pelytes, jeigu tik randa – iškart pasigriebia ir laksto su ja dantyse, kol nusprendžia kur čia ją saugiai paslėpus nuo kitų miaukiančių keturkojų draugų.

Kitė tikra gydytoja namuose, nes pasako globėjos, grįžus jai iš ligoninės, gulasi ant tų vietų, kurias skauda. Tik pamanykite, juk tai labai patogu, Jums nereiks bėgti pas gydytoją recepto, nereikės eiti iki artimiausios vaistinės ar prašyti namiškių, kad parneštų vaistų. Kitė tiesiog nuostabi geruolė ir kažkam labai pasiseks turėti ją savo namuose. Tai tiesiog tobula katė...

Jeigu norite turėti ją savo namuose ir šeimoje, skambinkite: 861048187, Vilnius