Nepykit, šeimininkai, jei skaitot ir Jūsų akiai tai nemalonu, o širdžiai per skaudu. Patikėkit, katinėliui, kuris turbūt dar ramiai miega įsitaisęs ant palangės ir net neįtaria, kad leidžia su Jumis paskutines dienas, dar skaudžiau.

Jo vardas Boska. Tik pažiūrėkite, kokios spalvos gražuolis giliomis akimis žvelgia į jus! Boskai penkeri metai, tad prieš akis - dar visas gyvenimas. Katinėlis - draugiškas, mielas, ramus, nors nevengia ir pažaisti. Boska jautrus ir drovus, atėjus svetimiems žmonėms mėgsta pasišalinti, tačiau tikime, kad nauji šeimininkai greitai pelnytų jo pasitikėjimą!

Boskos šeimininkų bilietas į kitą šalį - jau kitą mėnesį. O ar padovanos, kas Boskai bilietą į naują gyvenimą? Šeimininkai katinėlį išlydėtų su dideliu kraiteliu: kraiko dėžute, 10 kraiko maišų, dubenėliais maistui, žirklutėmis nagams karpyti, šukomis ir narvu, kuris buvo įsigytas, bet panaudotas tik kartą.

„Naminukai“ prašo nelikti Jūsų abejingais tokioms sudaužytų likimų istorijoms ir bendromis jėgomis padėti Boskai surasti gerus namus.

Jei galite priglausti šį drovų, be galo gražų katinėlį ir padovanoti jam naują ir šviesų gyvenimo etapą, skambinkite Aurimui tel.nr. 868856549 (Vilnius)!