"Man ši žinia labai netikėta. Ją išgirdau iš klubo gydytojo. Būtų įdomu išmėginti jėgas Italijos lygoje", - naujienas komentavo T.Ražanauskas.

T.Ražanauskas norėtų pereiti į kitą ekipą, nes Norvegijoje jam gerokai pabodo.

Pažliugusios aikštės, atletiškas, primityvokas futbolas lietuvį kartais varė į neviltį. Jį nuolat persekiojo traumos, nugaros skausmai.

Šį sezoną dėl įvairių negalavimų saugas praleido maždaug pusę Norvegijos čempionato mačų.

Prieš keletą savaičių pasibaigusiose šalies pirmenybėse "Brann" užėmė 7-ąją vietą tarp 14-os komandų.

Praėjusį sezoną Bergeno klubas tapo šalies vicečempionu.

T.Ražanauskui šį sezoną pavyko tik kartą pasižymėti.

Nepaisydami ne itin sėkmingo T.Ražanausko žaidimo, norvegai kaip įmanydami stengėsi jį išlaikyti Bergene. Futbolininko teigimu, dar vasarą jam primygtinai buvo siūloma pratęsti sutartį. Šiam atsisakius, treneriai saugą ėmė laikyti ant atsarginių suolo.

T.Ražanauskas nebuvo labai patenkintas Bergeno klubo mokamu atlyginimu. Lietuvis tikisi, kad Italijoje sąlygos būtų kur kas geresnės. Ir techniškas italų komandų žaidimo stilius parankesnis vidurio saugu rungtyniaujančiam lietuviui.

"Serie A" lygoje šiemet debiutavęs Veronos "Chievo" klubas pirmauja čempionate.

Po 11 mačų naujokų sąskaitoje yra 23 taškai. Artimiausia jų persekiotoja Milano "Inter" ekipa atsilieka tašku. "Torino", surinkęs 13 taškų, žengia 11 vietoje.

Per savo karjerą T.Ražanauskas taip pat yra rungtyniavęs Ženevos "Servette" (Šveicarija), "Malmo" (Švedija), Maskvos "Torpedo-Lužniki" (Rusija), Talino "Flora" (Estija) ir Vilniaus "Žalgirio" ekipose.

Saugas tapo jau trečiuoju šiemet Lietuvos rinktinės futbolininku, sulaukusiu dėmesio iš Italijos klubų. Anksčiau italai domėjosi puolėjais Edgaru Jankausku ir Robertu Poškumi, tačiau abu jie sutarčių šioje šalyje nepasirašė.

Iki šiol "Serie A" nėra žaidęs nė vienas Lietuvos futbolininkas.