Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Agurkus nulupkite ir stambiai supjaustykite. Duoną sutrupinkite ir sumaišykite su agurkais. Česnaką išspauskite ir sudėkite į agurkus, ten pat suberkite ir pusę susmulkintų bazilikų.

Viską užpilkite alyvuogių aliejumi, vyno actu, pagardinkite druska, pipirais ir leiskite pastovėti bent 10 minučių. Tada supilkite vandenį, pusę šaukštelio kaparėlių ir viską susmulkinkite plaktuvu iki vientisos masės. Padėkite masę į šaldytuvą.

Susmulkinkite ir sumaišykite saulėje džiovintus pomidorus, kaparėlius ir bazilikus.

Atšaldytą sriubą išpilstykite į lėkštes, pagardinkite keliais šaukšteliais pomidorų masės, papuoškite perpjauta į kelias dalis mocarela ir smulkintais graikiniais riešutais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai