Prigludusio silueto, išsiskiriantys sudėtingo kirpimo detalėmis, siūti iš lengvai krentančio audinio paltai, stilingos, tiesaus, siaurėjančio į apačią silueto kelnės, išskirtinėmis detalėmis ir sagomis puošti švarkai bei diržu pabrėžiama talija - tai tik keli akcentai, ką šaltajam periodui siūlo dizainerė. Naujausioje kolekcijoje nestinga išskirtinio kirpimo suknelių bei sijonų.

„Ši „bliss“ kolekcija skirta moteriai, mėgstančiai komplimentus. Stengiuosi kurti drabužius, kurie suteikia geras emocijas. Didžiausias įvertinimas, kai klientės pastebi, jog mano kurti drabužiai tiesiog „prilimpa“ prie kūno ir jos nebenori jų nusivilkti“, - šypsosi Violeta Sūdžiuvienė.
Šaltojo sezono kolekcijai dizainerė parinko ramesnę spalvinę gamą. Tai tamsiai mėlyna, šokolado, grafito, smėlio, taip pat moterų mėgstami burgundiško vyno atspalviai. Kolekciją pagyvina šviesios samanos spalva, molio, ciklameno, garstyčių atspalviai.
„Rinkausi lygius audinius, tačiau yra ir pačiomis naujausiomis technologijomis margintų audinių. Skaitmeninės spaudos pagalba audiniuose išspaudžiamos gėlės atrodo tarsi erdviniai piešiniai, tai - naujovė tekstilėje“, - pasakoja dizainerė.
Kad drabužiai būtų komfortiški, Violeta Sūdžiuvienė parinko natūralaus pluošto audinius – šilką, viskozę, vilną, megztiniams naudojamą mocherą. Jau kelintą sezoną drabužiams kurti naudojama ir virta vilna – medžiaga, panaši į veltinį. Moterys mėgsta šio audinio drabužius, primenančius trikotažą, gerai priglundantį prie kūno. Vėl ant podiumų sugrįžęs velvetas, veliūras ir buklė audiniai taip pat naudojami ir naujoje „bliss“ kolekcijoje.
Kolekciją pagyvina dizainerės Violetos Sūdžiuvienės kuriami papuošalai su natūraliu akmeniu.
„Noriu priminti moterims, kad džinsai - tai laisvalaikio rūbas, kuris mus įstato į nuobodžius rėmus. O juk gyvenimo kasdienybė gali turėti gausybę atspalvių, tik reikia šiek tiek laiko tam pastebėti ir savo aprangoje atsisakyti nuobodžių stereotipų“, - šypsosi dizainerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)