Legendinių sportinių automobilių „Porsche“ gamintojas, siekdamas supažindinti kuo daugiau „Porsche“ gerbėjų su šių automobilių sportine dvasia ir galimybėmis, jau ne pirmus metus visame pasaulyje organizuoja išskirtinį „Porsche World Roadshow“ renginių turą. Praėjusią savaitę šis karavanas lankėsi Latvijoje, o kitą savaitę važiuos į Estiją.

Nuo antradienio „Porsche“ gerbėjai Lietuvoje taip pat gali susipažinti su visomis šios markės automobilių galimybėmis – į Kačerginės „Nemuno žiedą“ ekstremaliems išbandymams atvežta daugiau nei 20 automobilių: „Boxster S“, „Cayman“, „Cayman S“, „Carrera Cabrio“, „Carrera Coupe“, „Carrera S Cabrio“, Carrera S Coupe“, „Carrera 4S Cabrio“, „Cayenne S“, „Cayenne S Diesel“, „Cayenne GTS“, „Cayenne Turbo“, „Cayenne Turbo S“, „Panamera“, „Panamera S“, „Panamera Turbo“ ir „Panamera GTS“. Renginio dalyviams skirtingais režimais siūloma išbandyti net 10 skirtingų variklių versijų.

Pirmaisiais „Porsche World Roadshow“ lankytojais pirmoje antradienio pusėje tapo žiniasklaidos atstovai. Apniukusią ir lietingą dieną norėdami pažadinti sportinį azartą organizatoriai parengė slalomo rungtį, o skirtingais modeliais sukant ratus šlapioje „Nemuno žiedo“ trasoje buvo galima palyginti ir įvertinti šių automobilių manevringumą, stabilumą bei kitus privalumus.

Ruošiasi atstovybės atidarymui

„Porsche World Roadshow“ vizitas Lietuvoje – tarsi įžanga į artėjantį „Porsche“ markės atstovybės atidarymą Vilniuje.

Pasak vieno iš šio renginio organizatorių, įgaliotosios „Porsche“ atstovės Lietuvoje UAB „Prime Auto“ vadovo Jono Jokščio, šiuo renginiu siekiama vairuotojams padovanoti galimybę patirti visus geriausius pojūčius, kuriuos suteikia sportiniai „Porsche“ automobiliai.

Pirmasis Lietuvoje „Porsche“ automobilių salonas ir techninio aptarnavimo centras duris turėtų atverti jau spalį. „Prime Auto“ neseniai perėmė ir šios markės atstovavimo teises Latvijoje.

DELFI žiniomis, Lietuvoje važinėja daugiau nei 900 „Porsche“ markės automobilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)