Ingredientai

Lašinukai 100 g
Česnakai 2 skiltelės
Kaparėliai šaukštas
Druska pagal skonį
Petražolės skiltelė
Grietinė 4 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Svogūnus ir lašinukus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite. Česnakus sugrūskite.

Mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis ir sudėkite į puodą. Užpilkite sultiniu. Sukrėskite pomidorų pastą, supjaustytus raugintus agurkus, maltus raudonuosius pipirus bei svogūnus su lašinukais. Patroškinkite kelias minutes. Sriuba turi būti tiršta. Pagardinkite druska ir pipirais.

Į išvirusią solianką įdėkite kaparėlių, supjaustytų juodųjų alyvuogių, kelias riekeles citrinos, krapų ir petražolių. Patiekite su šaukštu grietinės.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai