Ingredientai
Virta mėsa
500
g
Lašinukai
100
g
Svogūnai
200
g
Česnakai
2
skiltelės
Pomidorų pasta
100
g
Džiovintos saldžiosios paprikos
1
šaukštas
Mėsos sultinys
1.5
l
Kaparėliai
šaukštas
Citrinos
vnt.
Krapai (susmulkinti)
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Petražolės
skiltelė
Alyvuogės
sauja
Grietinė
4
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Svogūnus ir lašinukus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite. Česnakus sugrūskite.
Mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis ir sudėkite į puodą. Užpilkite sultiniu. Sukrėskite pomidorų pastą, supjaustytus raugintus agurkus, maltus raudonuosius pipirus bei svogūnus su lašinukais. Patroškinkite kelias minutes. Sriuba turi būti tiršta. Pagardinkite druska ir pipirais.
Į išvirusią solianką įdėkite kaparėlių, supjaustytų juodųjų alyvuogių, kelias riekeles citrinos, krapų ir petražolių. Patiekite su šaukštu grietinės.
Atsiliepimai