„Jau iš pirmo žvilgsnio tampa aišku, kad „Civic Tourer“ skiriasi nuo kitų universalų. Neseniai pristatyti šio tipo automobiliai yra panašaus stiliaus, o „Civic Tourer“ atrodo kitaip“, – sakė šio projekto vadovas Adrianas Killhamas.

Didžiojoje Britanijoje nuo konvejerių riedėsiantis „Honda Civic Tourer“ dizaino akcentus paveldėjo iš įprasto „Civic“ hečbeko.

Specialiai Europos rinkai sukurtas naujasis universalas „Civic Tourer“ gamintojo atstovus pasieks 2014 m. pradžioje. „Honda“ teigia, kad iš kitų kompaktinės klasės universalų „Civic Tourer“ išsiskirs didžiausia bagažine, kurios talpa sieks net 624 l (t.y. 147 l didesnė už hečbeko versiją). Nulenkus galines sėdynes, bagažui skirta erdvė išaugs iki 1668 l.

Automobilio variklių gamoje bus naujasis dyzelinis 1.6 i-DTEC, 120 AG agregatas, kurio maksimalus sukimo momentas – 300 Nm. Žadama, kad vidutinės degalų sąnaudos bus 3,8-4,0 l/100 km. Benzininių variklių gerbėjams bus siūlomas 1.8 i-VTEC, 142 AG, 174 Nm variantas.

Spaudos konferencijoje Frankfurte „Honda Motor Europe“ prezidentas Manabu Nishimae atskleidė ir pirmąją informaciją apie būsimą „Civic Type R“. Jo teigimu, automobilis turės turbininį 2.0 l variklį, kurio galia sieks ne mažiau kaip 280 AG. Naujos kartos „Honda Civic Type R“ rinkoje debiutuos 2015 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)