Ingredientai
Varškė
550
g
Cukraus pudra
5
šaukštai
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Sausainiai "Gaidelis"
0.5
pakelio
Braškės
2
saujos
Želė
154
g
Vanduo
800
ml
Gaminimo eiga
Varškę sutrinkite su cukraus pudra ir vanile.
Sausainius susmulkinkite ir sumaišykite su varške.
Želę ištirpinkite karštame vandenyje.
Į kekso formą įpilkite truputį paruoštos želės. Formą įstatykite į šaldytuvą, kad želė truputį sustingtų.
Suberkite pusę braškių (jei didelės, perpjaukite) ir užpilkite želės, kad semtų uogas. Vėl statykite formą į šaldytuvą.
Iš varškės masės suformuokite nedideles spurgas. Kai želė beveik sustings, sudėkite paruoštas spurgas.
Vėl pilkite želę, kad semtų spurgas, ir statykite į šaldytuvą.
Želei beveik sustingus suberkite likusias braškes ir likusią želę. Kelias valandas palaikykite tortą šaldytuve.
Formą įstatykite į karšto vandens vonelę, truputį palaikykite ir išverskite.
Atsiliepimai