„Vilniaus viešasis transportas - tikras pasityčiojimas iš vilniečių. Ypač rytais, piko metu, kai visi važiuoja į darbą. Konkrečiai – 4G autobusai. Ryte, apie 7 val. atvažiuoja, kaip keleiviai juokauja (kol kas), „kažkas tokio vietoj mikriukų“, t.y. dviejų durų nedideli autobusai.
 
Kaip suprantate, pilaitiškiai neturi kitų alternatyvų važiuoti į centrą. Jau trečioje stotelėje autobusas būna pilnas, kitose neretai net nesutelpa žmonės. Kiekviena diena - tikras išbandymas: vakar moteriškei masė žmonių vos kojos nesulaužė, šiandien - berniukui užsidarančios durys prispaudė koją (Narbuto stotelėje). Paskambinus į autobusų parką, siuntinėja vienas nuo kito, o „pataikius“ ten kur reikia, grubiai atsakoma, kad trūksta autobusų, o mažieji tokiu laiku leidžiami rotacijos būdu (...).
 
Ar ilgai tęsis ta betvarkė? Man išsiaiškinti nepavyko. Įtariu, kad ir nepavyks, nes panašu, ir spręsti niekas neketina (ir toliau taikys rotacijos principą )“, - rašo „kol kas keleive“ pasivadinusi Jūratė.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!
 
Susiduriate su viešojo transporto sostinėje trukdžiais? O galbūt norite pasidalinti geru reformos pavyzdžiu? Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Viešasis transportas Vilniuje“.