Muzikos ir madų šou

Specialiai šiam uždaram renginiui buvo panaudota net 600 kvadratinių metrų raudonojo kilimo, sukurta veidrodinė scena, specialios vaizdo projekcijos.

Šiam renginiui specialų pasirodymą ir naują įvaizdį paruošė dainininkė Justė ArlauskaitėJazzu. Kartu su ja muzikinį projektą sukūrė ir „Happyendless“ vokalistas Saulius Prūsaitis, naujai pasivadinęs Face White. Abu atlikėjai pristatė gyvo garso koncertą „Darlings & The Orchestra“.

Nacionaliniame operos ir baleto teatre, daugiau nei dešimt Lietuvos dizainerių surengė madų pristatymą. Sandra Straukaitė, Daiva Urbonavičiūtė, Egidijus Sidaras, Ievos Ševiakovaitės ir Jolantos Rimkutės duetas, Egidijus Rainys, Agnė Kuzmickaitė, Eglė Žiemytė, Indra Dovydėnaitė, Lilija Larionova bei Vida Simanavičiūtė su Aleksandru Pogrebnojumi sukūrė išskirtinio dizaino jubiliejinius „Martini“ marškinėlius. Taip „Martini“ pasiruošė ir pasipuošė savo 150 metų šventei.

Žavėjo stiliaus pojūčiu

Pasipuošė ir šventės svečiai, kurie žavėjo aplinkinius elegancija ir stiliaus pojūčiu.

Kaip visada žavinga ir kerinti stilistė ir modelis Asta Valentaitė ypatingam vakarui pasirinko šventei mados namų „Elie Saab“ kurtą suknelę, kurią užsisakė iš Paryžiaus. Menininkė Agnė Jagelavičiūtė pasipuošė stilisto Kęstučio Rimdžiaus kurtais drabužiais.

Visuomet didžiulio dėmesio ir aplinkinių komplimentų sulaukianti verslininkė Daina Bosas neliko nepastebėta ir šįkart. Žinoma Kauno verslininkė Inga Budrienė į Operos ir baleto teatrą atėjo pasipuošusi įspūdingu galvos apdangalu. O verslininkė Irena Marozienė applinkinių žvilgsnius traukė įspūdingu suknelės akcentu.

Nepriekaištingus vakarinius ansamblius pasirinko ir kitos vakaro viešnios.

Šventės svečiai - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (337)