Ingredientai

Česnakai 2 skiltelės
Mėtos žiupsnelis
Batonas 4 riekelě
Miltai 4 šaukštai
Pienas 50 ml
Mairūnai žiupsnelis
Čiobreliai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Aliejus 4 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Batoną išmirkykite piene ir nusunkite. Mėsą supjaustykite gabaliukais ir kartu su batonu sumalkite mėsmale. Susmulkinkite mėtas, sutraiškykite česnakus.

Į faršą sudėkite mėtas, česnakus, įmuškite vieną kiaušinį, suberkite prieskonius, kvapiuosius pipirus, pasūdykite ir gerai išmaišykite.

Likusį kiaušinį išplakite su žiupsneliu druskos.

Iš faršo suformuokite rutuliukus. Apvoliokite juos miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje.

Kepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių, ne trumpiau kaip 7 min. Papuoškite žalumynais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai