Aplinkiniai, kurie katę pažįsta, pasakoja, kad reikėjo kelių operacijų, o žmonės neturėjo tam lėšų. O gal net amputacijos... Lyg ir nesutiko, ar vėl tos nelemtos lėšos.

Taigi, dabar toks vaizdas: katė vaikšto, laksto ir velka persuktą, kreivą ir kraupiai drebančią priekinę leteną. Kažkur nespėja dėl jos pasprukti nuo kitų kačių, šunų, kažkur negali įlįsti, nes koja persukta ir nenormaliai virpa, tabaluojasi. Ir verkia ji dažnai, skundžiasi. Kai pamačiau tą vaizdą, bloga pasidarė. Reikia jai vizito pas gerą traumatologą. Tie, kas turėtų ja pasirūpinti, kategoriškai atsisako pagalbos.

Nelieka kitos išeities kaip pasisodinti Barbarą į boksą ir vežti pas gydytoją. Gyvūnas kankinasi, o „šeimininkai“ neįgalūs padėti. Reikia nutraukti katytės kančias, labai gaila į ją žiūrėti.

Prašome visų paramos vizitui pas gydytoją.Tada sužinosime, ar reikalinga operacija, ar amputacija. O gal tai normalu? Gal ir normalu, jei katė gyvena namuose, o ne gatvėje, kur bet kas gali ją nuskriausti, o kojoje brūžinasi skylė, per kurią vieną dieną įsimes infekcija. Po vizito prašysime daugiau paramos operacijai. Ačiū jums labai už jūsų neabejingumą.

Katytę rūpinasi VšĮ „Rainiukas“: tel. 8 615 58898, 8 689 73782, info@rainiukas.lt