Kastytis pasakojo į Kretingos muziejų užsukęs lygiai 18 val. Įsigijęs bendrą bilietą už 6 litus – į žiemos sodą ir muziejų – vyriškis pastarajame apsilankyti negalėjo: šis dirbąs tik iki 18 val.

Nuėjus į žiemos sodą, lankytoją nustebino muzikos garsai – netoliese triukšmingai užgrojo vestuvių muzikantai. Po antrąjį žiemos sodo aukštą vaikščiojantis Kastytis, užsukęs į balkoną, pamatė, kad išgirdo teisingai – pirmajame aukšte stovėjo šventei paruošti stalai.

Muziejaus lankytojas pasakojo buvęs visai nepatenkintas netoliese vykstančia švente – sumokėjęs už bilietą jis norėjo ramiai pasigrožėti žiemos sode augančiais augalais, tačiau to padaryti jam nepavyko. Kastytį dar labiau nustebino prie muziejaus durų nurodytos bilietų kainos – ten parašyta, jog „įėjimas į uždarus vakarus, banketus Žiemos sodo balkone nuo 18 val. - 5 Lt“. Skaitytojas stebėjosi, kaip žmonės gali įsigyti bilietus į kitų žmonių rengiamas šventes.

DELFI paskambinus į Kretingos muziejų, jo darbuotojai patikino, kad skaitytojas neteisingai supratęs nurodytas bilietų kainas. Pasak jų, bet kas į uždarus vakarus patekti negali – 5 litų mokestis yra taikomas į žiemos sode organizuojamą renginį pakviestiems svečiams. „Pavyzdžiui, vyksta banketas, 20-50 žmonių, jie išsiperka visą sodą, kad niekas pašalinis nevaikščiotų ir susimoka tam tikrą mokestį, kuris yra nustatytas. Jeigu vestuvės vyksta, žmonės užsipirko – uždaras vakaras, pašalinis nepatenka. Į uždarą vakarą atvyksta dalyviai, kurie dalyvauja šitame uždarame vakare, jiems bilieto kaina yra 5 litai“, - teigė prisistatyti nenorėjęs muziejaus darbuotojas.

Pasak jo, kai kuriais atvejais renginiui užsakoma tik dalis patalpos. Vis tik muziejaus darbuotojas teigė niekada negirdėjęs skundų, kad šalimais vykstantis renginys trukdytų lankytojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)