„Kai tokie šuniukai kiauksi pasauliniame procese, juos paskui okupuoja. Ir dar šauks – kodėl mus okupavo. Be abejonės, visos Baltijos šalys bus okupuotos arba sunaikintos“, – pažadėjo V. Žirinovskis, informuoja DELFI.lv.

„Ten – raketos už 5 min. skrydžio nuo Maskvos. Štai mūsų susitikimas truks 50 min. Jau dešimt kartų būtų atskridusios raketos ir susprogdinusios visą Maskvą. Ir taip elgiasi Latvija, Estija ir Lietuva. Galime joms už tai atleisti? Niekada. Jos bus sunaikintos likus 5 min. iki išskrendant iš ten NATO raketoms. Visiškai sunaikintos, nušluotos nuo Žemės paviršiaus. Jų idiotai vadovai šito nesupranta. Ir dar dalyvauja operacijoje prieš Siriją. Ar tie vadovai apskritai turi galvas ant pečių?, – retoriškai klausė rusų politikas.

„Niekingos Baltijos menkystos. Švedija tyli, Suomija, Norvegija, Danija tyli... O šitos – didžiausios eibininkės. Pudelis. Latviškas pudelis suulbėjo“, – emocijų neslėpė V. Žirinovskis.

Jis paragino nutraukti visus ekonominius ryšius su Latvija, Lietuva ir Estija, o krovinius gabenti tik per Rusijos uostus.

„Jei būčiau prezidentas, pasikviesčiau Lietuvos, Latvijos ir Estijos ambasadorius ir paklausčiau: „Lietuvos ambasadoriau, mes jums atidavėme Klaipėdą? Tai mes rusų kareivių krauju atkovojome ją iš vokiečių, tai Prūsija. Tuoj pat lauk iš Klaipėdos.“ Vilniaus kraštą – atiduoti Lukašenkai (Baltarusijos prezidentui). Tai Baltarusija. Narvoje ir Kohtla Jervėje gyvena rusai. Rytinė Estija – į Leningrado sritį. Rytinė Latvija – į Smolensko ir Pskovo sritį. Kaunas, Šiauliai, Panevėžys – štai maža Lietuvos kunigaikštystė. O aplink – Rusija. Ir Liepoja. Ryga – rusiškas miestas. Jėkabpilis – tai Borisoglebskas. Kam pakeitė pavadinimą? Tai rusų miestas, o ne „Jėkkabpilis“, – pabrėžė jis.

„Ir Ukraina. Donbasą grąžinkite, Charkovą. Odesą, Krymą. O Lvovą padarykite nepriklausomos Ukrainos sostine. Ir aptarnaukite lenkus, kaip visada ir darėte“, – pridūrė V. Žirinovskis.