Ingredientai
Jautienos kepenėlės
500
g
Svogūnai
1
vnt.
Morkos
1
vnt.
Sūrūs sausainiai sumuštiniams
10
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Petražolės
2
žiupsneliai
Aliejus
4
šaukštai
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Svogūną ir morkas susmulkinkite, kepenėles supjaustykite maždaug 1 centimetro dydžio gabalėliais, viską apkepkite aliejuje, kol apskrus.
Kepenėles ir daržoves sutrinkite trintuvu. Pagal skonį gautą masę pagardinkite druska, pipirais.
Ant trapučio dėkite arbatinį šaukštelį gauto pašteto, papuoškite žalumynais. 30 minučių sumuštinukus padėkite į šaldytuvą.
Atsiliepimai