Ingredientai
Baklažanai
130
g
Raudonieji ikrai
70
g
Krapai
žiupsnelis
Petražolės
žiupsnelis
Aliejus
4
šaukštai
Kiaušiniai
1
vnt.
Miltai
0.5
stiklinės
Šafranas
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Vanduo
0.5
stiklinės
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Baklažaną perpjaukite pusiau – abi puses supjaustykite plonomis juostelėmis. Paruoškite tešlą – jos konsistencija turi priminti tirštą grietinę. Baklažanų juosteles apvoliokite tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje. Žuvį supjaustykite plonomis juostelėmis.
Ant keptos baklažano juostelės dėkite lašišos, ant viršaus – ikrų. Iš juostelės susukite suktinuką, persmeikite mediniu iešmeliu.
Atsiliepimai