Deja, Gabijos gatvėje šiemet atsirado daug naujų kačių ir jų vaikučių. Negydomi katinėliai užkrės visą rajoną. O kaip paskui gydyti tuos, kurie net neprisileidžia? Suvokdami tą problemą paskubomis, gal ir neapgalvotai, sugavome kačiukus, nes mėnesiui turėjome globą.

Deja, mėnuo jau baigėsi. Globėja prašo kačiukus kuo skubiau paimti. Už kelių dienų - pakartotinio pasėlio rezultatai. Jei jis neigiamas - valio, galima dovanoti, keliauti į laikiną globą. Jei tyrimas dar vis rodys ligą, teks keliauti į stacionarą, jei ten mus priims.

Žinome, kad katinėliams rasti globą nerealu, todėl net nesitikime, kad atsiras galintys priglausti mažylius iki pasėlio rezultatų. Bet labai visų prašome atkreipti dėmesį ir padėti mums su globa, jei kačiukai visiškai sveiki ir tai patvirtins tyrimas. Jiems reikalingi normalūs laikini arba pastovūs namai.

Jei tik galėtumėte priglausti bent vieną, labai prašome su mumis susisiekti. Kartais skubame norėdami padaryti gerą darbą, pagalvojame ne apie visas pasekmes: globa ribotam laikui - ne išeitis. Neįmanoma nei gydyti, nei dovanoti, kai į nugarą amžinai kvėpuoja įtampa ir nežinia, ką reikės daryti, kai globos terminas pasibaigs.

Susipažinkite:

Mamba - kukli rainė - trispalvė. Žaižaruoja ryškiai variniai dryžiai ant letenų, pilvelio, dailus rainas snukutis ir didžiulės, viską matyti trokštančios akys. Katytė labai miela ir rami. Jai reikia žmogaus, kuris galėtų dovanoti meilę, švelnumą ir dėmesį. Nemėgsta mažylė staigių judesių ir triukšmo. Prisiglaudžia paimta ant rankų, murkia: iš pradžių tyliai, vos išgirsi, o vėliau taip įsijaučia, kad net pati nustebusi savęs klausosi. Įdomi, stebina sumanumu: bet kokiais būdais ras kelią prie saulės spindulių įkaitintos palangės ar kėdės. Tiks ji ramiam žmogui arba šeimai be mažų vaikučių. Mažylei beveik 3 mėn.

Turbo - stambus, energingas mažylis. Gražiai nudailintas juodai balta spalvomis. Žvilgsnis jo gilus, bet vaikiškas. Juokinga, kai toks mažas, o toks rubuilis! Turbo labai mėgsta žmogaus dėmesį, prašosi glostomas ir mylimas. Katinėlis augs labai didelis, raumeningas, bus tikra puošmena Jūsų namuose. Na, ir žinoma, geriausią draugą turėsite, kuris visuomet bus šalia: ar gaminsite pietus, ar gėles liesite, ar drabužius džiausite... Turbo labai laukia mylinčių ir atsakingų šeimininkų.

Dėl kačiukų kreiptis: tel. 8 615 58898 (Orinta), 8 689 73782 (Gintarė) (VšĮ „Rainiukas“, info@rainiukas.lt)