Išmesta mažylė pasimetusi dairosi ir ieško savo mamytės, o neradusi, puola žmogui į glėbį, glaudžiasi, prošosi rankų saugumo. Deja, klinikų stacionaruose vienišiems mažiems kačiukams nėra saugu, juk čia suaugę gyvūnai neretai gydomi nuo itin sunkių ligų, todėl mažas, imuniteto neturintis organizmas kaip mat gali būti užpultas piktų virusų.

Šiai pilko rainumo mažylei skubiai reikia namų arba bent jau laikinų globėjų, kurie priimtų katytę iki rastume jai tikrus namus. „Naminukai“ laikiniems globėjams galėtų padėti padovanoti mažylę geriems žmonėms.

Šiai Pilkutei dar reikia padėti išmokti būti savarankiškai ir valgyti, tačiau naktinio budėjimo ir maitinimo jau tikrai nereikia. Tai pat mažylei kelis kartus per dieną reikia lašinti specialius lašiukus į akytes. Šiuo metu jai itin reikia suaugusiųjų pagalbos ir saugios globos. Dar kelios savaitės ir mažylė taps savarankiška, todėl nebijokite, vargelis neprailgs, o ir džiaugsmo kiek suteiks prasmingai investuotas rūpestis!

Jei tik galite pagelbėti Pilkutei ir priimti ją su visam, skambinkite į „Rexo“ kliniką tel.nr. 8 614 36823 (Vilnius), o gyvai pamatyti šią mažylę galite Papilėnų g. 3, Vilnius. Jei neturite galimybės priglausti Pilkutės visam laikui, tačiau galite suteikti globą iki padovanojimo, galite skambinti „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius).