Ingredientai
Morkos
240
g
Razinos
60
g
Miltai
240
g
Cinamonas
0.25
šaukštelio
Muskato riešutas
0.25
šaukštelio
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Vanilinis cukrus
0.5
pakelio
Kiaušiniai
3
vnt.
Cukraus pudra
210
g
Sviestas
200
g
Sviestas
60
g
Rikotos sūris
230
g
Cukraus pudra
230
g
Citrinos
1
vnt.
Porcijos: 8
Sultingas ir gaivus rudeniškas morkų pyragas.
Gaminimo eiga
Išsijokite miltus su soda ir kepimo milteliais. Supilkite cukraus pudrą. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, supilkite vanilės esenciją.
Supilkite kiaušinių mišinį į miltus ir gerai išmaišykite. Tuomet sudėkite smulkiai sutarkuotas morkas, supilkite ištirpintą sviestą. Suberkite ananasus ir gerai išmaišykite. Galiausiai suberkite razinas ir riešutus.
Supilkite mišinį į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą formą, kepkite 170 laipsnių temperatūroje 45 minutes. Išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite prieš pildami glajų.
Glajui kreminį sūrį ir sviestą išplakite elektriniu mikseriu, vis įberdami cukraus. Įpilkite citrinos sultis, suberkite vanilinį cukrų, maltą citrinos žievelę ir viską gerai išmaišykite.
Atsiliepimai