Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Imbiero šaknis gabaliukas
Cinamonas 1 šaukštelis
Cukrus 1 stiklinė
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, įberkite tarkuotą imbierą, cinamoną ir maltus gvazdikėlius.

2. Atskirai išmaišykite sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei kiaušiniu. Gerai išsukite ir sumaišykite su miltais. Išminkykite tešlą, pabarstykite kočiojimo lentą miltais ir iškočiokite tešlą 5-7 mm lakštu.

3. Išspauskite norimos formos sausainėlius ir sudėkite juos į riebalais pateptą bei miltais (arba manų kruopomis) pabarstytą skardą.

4. Kepkite 180 C temperatūros orkaitėje 30 min.

5. Iškepusius ir atvėsusius sausainėlius puoškite glajumi ir dekoratyviniais pabarstais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai