Ingredientai
Avižiniai dribsniai (greito paruošimo)
6
šaukštai
Varškė
2
šaukštai
Kiaušinių baltymai
1
vnt.
Česnakai
1
vnt.
Itališki prieskoniai
žiupsnelis
Džiovintos saldžiosios paprikos
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Aliejus
2
šaukštai
Pievagrybiai
4
vnt.
Špinatai
sauja
Kumpis
2
riekelě
Fetos sūris
30
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Puode sumaišykite avižinius dribsnius, varškę, kiaušinių baltymus, įpilkite vandens pagal poreikį. Sudėkite česnaką, itališkus prieskonius, raudonųjų ankštinių pipirų prieskonius, druską ir juoduosius pipirus. Viską suplakite.
2. Paruoškite keptuvę – įpilkite aliejaus, įkaitinkite. Pakepkite grybus karštoje keptuvėje penkias-septynias minutes, atidėkite į šalį.
3. Paruoškite didelę troškintuvę – patepkite aliejumi, įkaitinkite. Kepkite varškės mišinį, kol ant viršaus ims formuotis burbulai. Apverskite blyną ir kepkite, kol paruduos, nuimkite nuo ugnies. Užberkite grybus ant vienos pusės blyno, juos pabarstykite špinatais, kumpiu ir feta. Sulankstykite blyną.
Skanaus!
Atsiliepimai