Ingredientai

Cukrus 2 šaukštai
Cukrus 3 šaukštai
Bazilikai žiupsnelis
Aliejus 1 šaukštelis
Balta duona 12 riekelě
Bazilikai žiupsnelis
Cukraus pudra šaukštas
Gaivus uogų ir baziliko derinys...

Gaminimo eiga

Paruoškite padažą: uogas ir cukrų sudėkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Perkoškite per sietelį.

Pagaminkite pudingą: uogas ir braškes sudėkite į dubenį ir pabarstykite cukrumi (pagal skonį). Įmaišykite baziliką. Patepkite aliejumi ir plėvele išklokite 4 pudingų formeles.

Iš duonos riekių išpjaukite keturis formelių dugno dydžio apskritimus ir papildomų stačiakampių formelių sienelėms padengti. Vieną pusę pamirkykite į padažą ir sudėkite į formeles (padažu į dugną ir sieneles).

Į vidų dėkite uogų ir braškių mišinio, paspauskite, apdenkite duonos riekele. Prieš patiekdami palaikykite šaldytuve bent 30 min.

Atsargiai išverskite pudingus į lėkštes, pašlakstykite padažu, papuoškite uogomis ir baziliko lapeliu, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai