„Šį sezoną rungtyniausime dar visiškai naujoje, kur kas erdvesnėje Kėdainių arenoje, talpinančioje daugiau nei 2 tūkst. sirgalių, todėl tikimės didesnio kėdainiškių susidomėjimo miesto klubu ir didžiulio mus palaikančio jų būrio per kiekvienas rungtynes namuose. Turėdami galimybę savo žaidimą demonstruoti patogesnėje arenoje, norime tokią galimybę suteikti ir savo sirgaliams“, – sako Kėdainių krepšinio klubo „Nevėžis“ direktorius Karolis Kalvaitis ir džiaugiasi, jog trenerio Gintaro Leonavičiaus vedama ekipa šiemet surinkta stipriausios sudėties klubo istorijoje.

K. Kalvaičio teigimu, klubui iškelti ambicingi, tačiau gražūs ir dideliu darbu bei bendromis visų pastangomis pasiekiami tikslai. „Bus svarbus ne tik kiekvienas metimas, bet ir kiekvienas ekipos palaikyti atėjęs sirgalius. Ne veltui būrys aktyviai komandą palaikančių sirgalių nuo seno vadinamas šeštuoju žaidėju aikštelėje“, – įsitikinęs K. Kalvaitis.

Prekyba ekipos abonementais prasidės rugsėjo 3 d., antradienį, 10 val. Abonementus platins „Tiketa“. Pradinė abonementų kaina – nuo 39 litų. Abonementų už tokią kainą kiekis ribotas. Taip pat bus galima įsigyti ir VIP abonementą, kuris suteiks papildomų privilegijų – atskirą automobilio stovėjimo vietą prie arenos ir leis VIP abonemento turėtojui nemokamai vaišintis tiek gėrimais, tiek užkandžiais arenos bare. VIP abonementas kainuos nuo 236 litų. Vėliau visi abonementai brangs.

„Būti komandos aistruoliu, turint abonementą, yra ne tik paprasčiau, patogiau, bet ir finansiškai patraukliau“, – teigia K. Kalvaitis.
Planuojama, jog šį sezoną ekipa namuose sužais apie 20 rungtynių. Klubas rungtyniaus Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) ir Baltijos krepšinio lygoje (BBL).

Pajėgią sudėtį artėjančiam sezonui renkantis Kėdainių „Nevėžis“ prieš keletą dienų pasirašė sutartį su pirmuoju legionieriumi – įžaidėju Tyrone‘u Brazeltonu. Klubas taip pat pratęsė sutartį su vidurio puolėju Dariumi Šilinskiu, kuriam su pertraukomis tai bus jau 5-asis sezonas komandoje. Po dvejų metų pertraukos į klubo krepšininkų gretas grįžta „Nevėžio“ trenerio sūnus Gintaras Leonavičius. Klubą tarpsezoniu papildė ir Povilas Butkevičius, Simas Buterlevičius, Arvydas Šikšnius, Valdas Dabkus, Vidas Ginevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)