Šiuo metu jau esame sterilizavę visas ten gyvenančias katytes, tačiau viena katytė, kurios iš pradžių niekaip nepavyko pagauti, spėjo atsivesti į dienos šviesą naują vadą - penkis bailiukus, kuriems maždaug jau 2 mėnesiai.

Ši nuostabi mažylė, Liubos pavadinta Spiška, irgi įsikūrė prie jos namo, tačiau ši katytė - ne iš minėtos bailiukų kompanijos, o naujai kažkieno atvežta ir išmesta prie miško.

Spiška aplink trobą sukasi kaip vijurkas, žaidžia su smilgomis, laksto iškėlusi uodegytę prie didžiųjų kačių ir kiekvienai progai pasitaikius stengiasi įsmukti į Liubos namelį, nes ten jauku, šilta ir artima. Nes ten namai! Tačiau ne jos, todėl vėl lieka už durų...

Spiška - vos 2,5 mėn. murziukė, kiek baikštoka, tačiau žmogumi be galo domisi, suka ratus aplink kojas, tarsi kalbina, žiūri į akis, kviečia žaisti kartu. Ji nori turėti savo namus. Liūdna ir graudu pagalvoti, kad nuostabi mažylė gali taip ir pasilikti vietoje, kur buvo išmesta, užaugti ir prisijungti prie didžiulio, niekam nereikalingų katyčių būrio, kurios, žinoma, bus pašeriamos prie Liubos namų, bet niekada nepajus, kas yra tikri namai.

Ieškome Spiškai namučių arba bent jau saugios, laikinos namų globos iki padovanojimo. Laikinus globėjus „Naminukai“ aprūpintų visomis reikiamomis priežiūros priemonėmis, taip pat padėtume surasti jai nuolatinius namus.

O gal kaip tik ieškote nuostabios draugės ir Spiška galėtų užpildyti tą tuščią vietelę namuose? Galbūt Spiška ir atrodo murziukė, bet tai dalykai, kuriuos namų sąlygomis galima labai greitai sutvarkyti, ir štai, žiūrėkite, - tikra princesė!

Jei turite galimybę Spišką priimti visam laikui ar pagloboti iki padovanojimo, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius)!