Vos 21-erių metų futbolininkas iš Argentinos jau kurį laiką buvo siejamas su Andre Villaso-Boaso vadovauja ekipa ir galiausiai užbaigė derybas dėl persikėlimo.

Oficialiame pranešime rašoma, kad Italijos sostinės ekipa turės galimybę iš "Spurs" pasipelnyti dar 5 milijonus eurų, jei argentinietis sulauks pripažinimo.

E. Lamela į Romą atvyko 2011 metais, kuomet "River Plate" sutiko atsisakyti žaidėjo paslaugų už 12 milijonų eurų.

Per du sezonus futbolininkas spėjo sužaisti 66 rungtynes, per kurias atliko 12 rezultatyvių perdavimo bei pelnė 21 įvartį.

Tame pačiame pranešime skelbiama, kad "Roma" komandai taip pat pavyko susitarti su Florencijos "Fiorentina" dėl krašto puolėjo Ademo Ljajičiaus įsigijimo.

Kol kas Serbijos rinktinės nario perėjimo suma neatskleidžiama, tačiau manoma, jog ji siekia apie 12 milijonų eurų.

21-erių metų futbolininku taip pat aktyviai domėjosi "Milan", bet Romos ekipa sugebėjo nukonkuruoti savo varžovus ir pirmajai pavyko prisiviliot A. Ljajičių.

Po puolėjo pozicijoje galintis žaisti serbas į Florenciją persikėlė 2010 metais. Per šį laikotarpį universalus žaidėjas sužaidė 87 mačus ir pelnė 16 įvarčių.

Karjerą A. Ljajičius pradėjo gimtinėje, kur gynė "Partizan" komandos garbę.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)